Episodul 6, în care mergem pe interactiff

Dacă ați ști câte se zic și pe ecrane și pe lângă ele apropos de tot ce se poate și mai ales apropos de tot ce nu se poate imagina… de fapt cum ar fi să fim inter-activi și să jucăm un joc de cine-a zis ce? E simplu, avem replici de prin filme, de prin culise. Numerotate. Plus perosonaje de prin filme și personalități de prin festival. Dacă aveți sau nu suficientă intuiție cât să legați persoanele de replicile aferente, aflați mâine.

1.”Dacă m-ai fi întrebat, ți-aș fi spus că există pe lumea asta femei pe care nu le-ar deranja să mănânci din ele. Dar fără să le omori. Cred că-i cam târziu acuma să-ți spun asta, nu?” 2. ”Am o sticlă de gin în ghiozdan” 3. ”Vreau să văd filmul ăla cu piersici.” 4. ”În timp ce tu faci poze cu pisici, unii oameni fac icseluri!!!” 5. ”Din păcate nu avem destule găuri ca să putem onora aceste opere de artă.” 6.”Eu trebuie să cobor acum din mașină. Puteți opri, vă rog?” 7. ”Dinți făcuți din oțel? Aceia sunt lucrătura Satanei. Vei arde în iad adacă îți pui așa ceva în gură”

a) Bogdan, ușor iritat

b) Mihai Chririlov, director artistic TIFF

c) Împărăteasa Ecaterina cea Mare, la Ermitaj

d) Alja, cetățeană pensionară din Federația Rusă

e) Jun Sagawa, fratele lui Issei

f) Monica, o persoană foarte ocupată

g) Andrei Huțuleac, regizor de viitor

Nu m-am decis dacă vom premia cel mai corect sau cel mai inventiv răspuns. Rezolvarea în numărul viitor. Ca la Rebusache. Și Gazeta Matematică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *